Om mig

Mit navn er Mette

Om mig og min historie

 Jeg er uddannet Life coach, mindfulness instruktør. Healer. Social og Sundhedsassistent.

Kender du til følelsesmæssig misbrug. Nære relationer, du stoler på og elsker . Der har et stort behov, for at udnytte dig og andre mennesker. Så de kan føle sig godt tilpas, på dine og andres bekostning. 

Jeg har gennem mit liv, gjort mig mange erfaringer, med narcissistiske – psykopatiske bekendskaber, heri blandt ex. kærester, venskaber og på arbejdspladser. 

Jeg har selv oplevet, at være blevet udsat for, både psykisk og fysisk vold. Jeg kender det, forstår dig og tror på dig.

Derfor kan jeg hjælpe dig, så du kan lære, at få det godt igen. 

Når jeg kan og andre kan, så kan du også, få det godt igen. 

Den psykiske vold jeg har oplevet er  – længere varig inorgering, usande beskyldninger, grænser overskredet, løgne, nedgørelse, trusler, manipulation, kontrol.  Projecktering af frygt. Konflikter. Den fysiske vold er slag på min krop. Vredes udbrud , som opstår pludseligt og uventet. Direkte rettet mod dig. Begge dele skaber utryghed og angst.

De konsekvenser det har, haft for mig, at have været, i længere varende nærkontakt, med en narcissist – psykopat . Har haft en meget stressende effekt og påvirket, mit nervesystem, som har været overbelastet, af at være i konstant, alarm beredskab. 

I mit tilfælde, har jeg tidligere, været påvirket, med tarmproblemer. Ubalancer i mit hormonsystem og vægtproblemer. Følelsmæssig overspisning, udmattelse og træthed. Manglende tillid til andre. Stress og depression.

Jeg er i dag fri af den smerte og det den medførte, af psykiske og fysiske skavanker, i min krop og mit sind.

Jeg har genfundet mig selv på en helt ny måde. 

Jeg har ændret mange af mine vaner og mønstre, til at blive den bedste version, af mig selv. Jeg har sluppet mig selv fri og lært at ELSKE MIG SELV. PRIORITERE MIG SELV FØR ALLE ANDRE. Jeg glemte i årevis, alt om mine behov og ønsker, fordi jeg havde så travlt med at, PLEASE andre. Jeg havde aldrig fået det lært og måtte lære det, som voksen. I dag er jeg en glad og smilende, fri kvinde, som nyder at prioritere, mig selv først. Jeg elsker mig selv og den person, jeg er blevet til i dag.